Atelier Helana

Atelier Helana er et atelier bestående av seks kreative damer. Som hver utfolder sine egne og unike kreative kunst av ulike slag. Atelieret er oppkalt etter Helana. Helana var en av verdens første profesjonelle kvinnelige kunstnere nevnt ved navn. Hun var romersk-egyptisk og kunstformen hennes var mosaikk.

Sissel maler intuitiv, altså det som dukker opp der og da. Hun er selvlært og liker å leke med farger og maleverktøy av mange slag. Startet med billedkunst for fullt i 2014. Trives best med abstrakt og figurativt, men har behov for å forske og gjøre litt mer forskjellig til tider. Elsker å kunne få bruke kreativiteten som til tide flommer over og skaper kaos i både maleri og hjem. Så har hun mulighet, finner hun gjerne frem malerutstyret, setter på litt musikk og glemmer verden utenfor.

Mail: sisselbl71@gmail.com 

SISSEL B. LUNDE PÅ FACEBOOK

SISSEL PÅ INSTAGRAM

                                                             

Bente er kolorist med sterke farger og surrealistiske uttrykk basert på temaene relasjoner, kultur og Finnmarks flotte natur.

 Mail: benteaob@online.no

 BENTE PÅ FACEBOOK  

                                                                                           

BILLEDKUNST, MEN EN FORKJÆRLIGHET FOR ANSIKTSMALING

Med sin billedkunst har Siri har et minimalistisk uttrykk både på lerret og med trykk, og hun er opptatt av enkle fargekombinasjoner.

 

ANSIKTSMALING ER MORO FOR BARN OG VOKSNE!

Hun er profesjonell ansiktsmaler og har arbeidet med ansiktsmaling for barn og voksne mange år! Hun kan leies inn i forbindelse med ulike arrangementer til barn, og voksne barnlige!

Vi har plakater der barna selv velger motiv, det kan være fra en blomst på kinnet og tåre under øyet til hele masker som prinsesser, monster, klovner, tigere, hunder, sommerfugler eller landskapsbilder, til dekorasjoner over hele kroppen.

Ansiktsmaling er populært både i bursdagsselskaps og til karneval. Vi har stor suksess under arrangementer og temadager for bedrifter, kjøpesentre, butikker, hotell, samt under messer og festivaler. 

Voksne kan også ha det veldig morsomt med ansiktsmaling og kropps-maling i f.eks. fødselsdag, utdrikkningslag, halloween eller andre spesielle anledninger.

Mail: siri@ansiktsmaling.no

 SIRI PÅ FACEBOOK            

                                                                     

Kirsa er eksperimentell og undersøkende i sin kunst. Hun tryller frem fargerike motiver i akryl og akvarell.

Mail: kirsawj@gmail.com

KIRSA PÅ FACEBOOK 

                                                                     

Randi er glad i enkle motiver med sterke farger og grove streker. Damehoder er gjenkjennende for hennes uttrykk.

 Mail:  rastroe@online.no

 RANDI PÅ FACEBOOK 

                                                                           

Billedkunst på lerret

Mail:  solbjorg.with@gmail.com

SOLBJØRG PÅ FACEBOOK   

Bilder fra Atelieret

Besøk oss gjerne på adressen:
Fjordgata 46/48
7010 Trondheim, Norge
Tlf: 40246357

Del gjerne siden min!